Camping Oranjezon

Belangrijke informatie

Indien u een van onze Noordzeehuisjes huurt is het goed dat u van de volgende zaken op de hoogte bent. Bij het bevestigen van uw reservering d.m.v. een aanbetaling geeft u aan hiervan op de hoogte te zijn en hiermee akkoord te gaan.

Betaling en annuleren

De betaling vindt plaats in twee termijnen. De eerste termijn (ongeveer de helft van het totaalbedrag) moet binnen 14 dagen na reservering worden betaald. De tweede termijn moet 4 weken voor aankomst zijn betaald. Indien de betalingen niet op tijd plaatsvinden kunnen wij de reservering annuleren. Als bij aankomst blijkt dat er nog posten openstaan kunnen wij de gast de toegang tot het huurobject ontzeggen tot het volledige bedrag is voldaan. Kosteloze annulering is alleen mogelijk vóór de eerste aanbetaling. Daarna berekenen wij kosten en hanteren daarbij de Recron-standaardvoorwaarden.

Annulering:
Wij raden u ten zeerste aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van ziekte of andere onvoorziene omstandigheden dekt deze de kosten. Wij bieden zelf geen annuleringsverzekering aan. Eventueel kunt u een annuleringsverzekering via de Recron afsluiten (www.recronservice.nl) of bij een verzekeringsmaatschappij van uw eigen voorkeur.

Aankomst en bagage

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie van Camping Oranjezon, Koningin Emmaweg 16A te Vrouwenpolder. Hier kunt u tevens uw bagage afgeven voor de bagage-service. Verwacht u later dan 17.00 uur aan te komen, dan horen wij het graag zodat we kunnen afspreken waar u de sleutel van het strandslaaphuisje kunt ophalen.

Overdag mogen wij niet met voertuigen op het strand komen, daarom kunnen wij de door u afgegeven bagage helaas niet eerder dan 18.30 uur naar het strand brengen. Met de auto is het zo'n 4 km rijden naar de locatie van de huisjes. Vanaf de parkeerplaats hoeft u alleen de Veersedam over te steken om op het strand bij uw strandslaaphuisje te komen. Bij uw huisje staat een bolderwagen gereed. U kunt er dus ook voor kiezen om (een deel van) uw bagage zelf meteen mee te nemen. Het gebruik van de bagageservice is op eigen risico. Wij nemen hierbij wel de grootste zorgvuldigheid en voorzichtigheid in acht. Houdt u er rekening mee dat vervoer over het strand nogal ´hobbelig´ kan zijn, zeer breekbare zaken kunt u daarom het beste te voet meenemen.

Parkeren

Bij het ophalen van de sleutel krijgt u van ons een parkeervergunning voor de openbare parkeerplaats aan de Veersegatdam. Deze vergunning is bestemd voor slechts 1 auto en dient goed zichtbaar achter de voorruit te worden gelegd. Eventuele bekeuringen als gevolg van verkeerd gebruik van de vergunning zijn voor eigen rekening. Voor het parkeren van eventuele extra auto's dient u zelf dagelijks een parkeerkaartje te kopen bij de parkeerautomaat. De parkeerkosten hiervoor zijn ca. € 5,- per dag.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient de sleutel om uiterlijk 10.00 uur te worden ingeleverd. Zo hebben wij voldoende tijd om de strandslaaphuisjes te controleren en - indien u eindschoonmaak heeft bijgeboekt - in orde te maken voor de volgende gasten. Op de ochtend van vertrek komen wij bij u langs om uw bagage op te halen en deze naar uw auto te brengen, en tevens de sleutel in ontvangst te nemen. Als u op een eerder moment wilt vertrekken dient u de sleutel zelf bij de receptie van de camping in te leveren, indien de receptie gesloten is kunt u de sleutel in de brievenbus van de receptie achterlaten. Houdt u er wel rekening mee dat u bij afwijkende vertrektijden geen gebruik kunt maken van onze bagageservice. Om te zorgen dat u niet onnodig op onze huishoudelijke dienst hoeft te wachten, voeren wij de eindcontrole van de strandslaaphuisjes pas na vertrek uit. Indien u het huisje niet op tijd verlaten heeft en onze huishoudelijke dienst daardoor vertraging oploopt, kunnen wij extra kosten berekenen.

Eindschoonmaak

Het is mogelijk om de eindschoonmaak tegen betaling door ons te laten verzorgen. Indien u hier gebruik van maakt dient u het strandhuisje wel leeg en bezemschoon achter te laten. Ook het uitruimen van de afwasmachine en het wegbrengen van het afval dient door de gasten zelf gedaan te worden. Indien u geen eindschoonmaak bijboekt, moet het Noordzeehuisje zodanig worden achtergelaten dat het meteen weer doorverhuurd kan worden. Als onze medewerkers nog extra werkzaamheden moeten verrichten houden wij de waarborgsom geheel of gedeeltelijk in.

Waarborg

De door u betaalde waarborgsom wordt binnen 14 dagen weer per bank aan u overgemaakt. Indien wij de borg geheel of gedeeltelijk hebben moeten inhouden krijgt u hierover schriftelijk bericht.

Aansprakelijkheid

Bij de bouw, inrichting en plaatsing van de strandslaaphuisjes is door ons de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor schade en/of letsel, voortkomend uit oneigenlijk, onvoorzichtig en/of onbehoorlijk gebruik van de accommodatie en de omgeving van de accommodatie. In en om de accommodatie en op het strand dienen kleine kinderen te allen tijde onder toezicht van hun ouder(s)/verzorger(s) te zijn. Wij adviseren om kleine kinderen niet op het zoldertje te laten slapen i.v.m. de hoogte. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade aan het verblijf en de inventaris.

Op alle reserveringen zijn de Recron-voorwaarden van toepassing.