Camping Oranjezon

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht van meest gestelde vragen.
Als u met de muis op een vraag klikt, verschijnt onder de vraag het antwoord.
Kan ik in het strandhuisje gebruik maken van internet?

Ja, in het strandhuisje is een wifi verbinding waar u als gast zonder extra kosten gebruik van kunt maken. Dit is een beveiligde verbinding zodat alleen onze gasten op dit netwerk kunnen. De inloggegevens vindt u in de informatiemap in uw huisje.

Kan ik 's morgens broodjes laten bezorgen bij mijn huisje?

Ja. Bij aankomst kunt u daarvoor uw bestelling aan ons doorgeven. Een bakker uit de buurt zorgt er dan voor dat u elke dag de gewenste broodjes krijgt. Op het terras van elk huisje staat een houten kist, daar worden 's morgens rond half 8 de bestelde broodjes in neergelegd.

Waar staan de Noordzeehuisjes precies?
Waar staan de Noordzeehuisjes precies?

Onze tien Noordzeehuisjes staan in de verhuurperiode op het strand van Vrouwenpolder. Kijk op onze contactpagina voor route-informatie.

Mogen er huisdieren in de strandslaaphuisjes komen?

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in de Noordzeehuisjes. Dit geldt ook voor huisdieren van eventuele bezoekers! Op deze manier houden wij alle huisjes geschikt voor mensen met een allergie voor bepaalde huisdieren. Tevens zijn op het stuk strand waar de slaapstrandhuisjes staan niet het gehele jaar door honden toegelaten.

Zijn de strandslaaphuisjes geschikt om met kleine kinderen in te verblijven?

Een slaaphuisje op het strand is natuurlijk geweldig voor kinderen, de grootste zandbak die je je kunt bedenken ligt voor de deur. Wel is het goed om te bedenken dat de huisjes niet groot zijn (ca. 25 m2) en dat daardoor de binnenruimte beperkt is. In de slaapkamer op de benedenverdieping is wel ruimte voor een klein kinderreisbedje. Standaard zijn er geen kinderstoelen en kinderbedjes in de huisjes aanwezig. Deze kunnen eventueel wel bijgehuurd worden.

Het zoldertje is een avontuurlijke slaapplaats, maar wij adviseren u hier geen kleine kinderen te laten slapen i.v.m. de hoogte.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

U kunt de sleutel van het strandslaaphuisje ophalen vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient de sleutel om uiterlijk 10.00 uur weer te zijn ingeleverd, zodat wij het huisje tijdig in orde kunnen maken voor de volgende gasten. Zie ook onze belangrijke informatie over uw verblijf.

Hoe krijg ik mijn bagage op het strand?

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie van Camping Oranjezon, Koningin Emmaweg 16A te Vrouwenpolder. Hier kunt u tevens uw bagage afgeven voor de bagage-service. Verwacht u later dan 17.00 uur aan te komen, dan horen wij het graag zodat we kunnen afspreken waar u de sleutel van het huisje kunt ophalen.

Overdag mogen wij niet met voertuigen op het strand komen, daarom kunnen wij de door u afgegeven bagage helaas niet eerder dan 18.30 uur naar het strand brengen. Met de auto is het zo’n 4 km rijden naar de locatie van de huisjes. Vanaf de parkeerplaats hoeft u alleen de Veersedam over te steken om op het strand bij uw huisje te komen. Bij uw huisje staat een bolderwagen gereed. U kunt er dus ook voor kiezen om (een deel van) uw bagage zelf meteen mee te nemen.

Waar parkeer ik mijn auto?

U kunt de auto parkeren op de openbare parkeerplaats aan de Veerse Dam, of indien deze vol is iets verderop aan het Veerse Meer. Dit is een betaalde parkeerplaats met een betaalautomaat, maar indien u een van onze Noordzeehuisjes gehuurd heeft krijgt u van ons een parkeervergunning voor 1 auto. Deze vergunning moet te allen tijde goed zichtbaar achter de voorruit van de auto worden geplaatst. Voor eventuele extra auto's dient u zelf dagelijks een parkeerkaart te kopen bij de betaalautomaat.

Waar kan ik mijn tweede auto parkeren?

U kunt de auto op de openbare parkeerplaats aan de Veersegatdam of aan het Veerse Meer parkeren. Dit is betaald parkeren d.m.v. een betaalautomaat. De kosten hiervoor liggen rond de € 5,- per dag. 

De parkeervergunning, waarvan er één per huisje door ons verstrekt wordt, is slechts geldig voor 1 auto.

Zijn de Noordzeehuisjes toegankelijk voor minder validen?
Zijn de Noordzeehuisjes toegankelijk voor minder validen?

De locatie die wij voor onze slaapstrandhuisjes toegewezen hebben gekregen, leent zich helaas niet erg voor personen in een rolstoel. De huisjes zijn namelijk niet via verharde stukken weg bereikbaar en zijn elk via een trapje toegankelijk. Voor mensen die minder goed ter been zijn, maar niet in een rolstoel zitten is in de badkamer wel een handgreep aan de muur gemonteerd voor extra houvast bij het toilet en de instap van de douche.

Wat is de minimum leeftijd om een Noordzeehuisje te huren?

Wij hanteren geen strikte minimumleeftijd voor het huren van een strandslaaphuisje, maar richten ons wel voornamelijk op gasten die in gezins-/familieverband vakantie komen vieren. Voor bepaalde groepssamenstellingen, bijvoorbeeld bij jongerenvakanties en vrijgezellenfeesten is de accommodatie minder geschikt. In sommige gevallen kunnen wij dan ook besluiten een boeking te weigeren.

Uiteraard kunt u voor alle vragen terecht bij onze receptie: info@oranjezon.nl / tel. 0118-591549.

Hoe gaat een verblijf in een van de Noordzeehuisjes in zijn werk?

Indien u enige tijd van te voren een Noordzeehuisje bij ons heeft geboekt, krijgt u enkele dagen voor aankomst met de post alvast wat informatie toegestuurd. Op de aankomstdag heten wij u graag welkom vanaf 15.00 uur op Camping Oranjezon, Koningin Emmaweg 16A te Vrouwenpolder. Hier ontvangt u de sleutel en de parkeervergunning, en kunt u eventueel uw bagage achterlaten voor de bagageservice. Vervolgens rijdt u met de auto naar de openbare parkeerplaats aan de Veersedam (ca. 4 km vanaf de camping). Hier parkeert u de auto en steekt u de dam over, als u op het strand komt staan links onze tien Noordzeehuisjes. De vakantie kan nu echt beginnen! 

Op de vertrekdag dient de sleutel om 10.00 uur weer ingeleverd te zijn, zodat wij voldoende tijd hebben om het strandslaaphuisje weer te controleren en indien nodig in orde te maken voor de volgende gasten. Op onze pagina met belangrijke informatie voor huurders kunt u meer belangrijke zaken omtrent het vertrek en het achterlaten van het slaapstrandhuisje.

Kan ik ook voor andere aankomst-/vertrekdagen kiezen dan die in de prijslijst aangegeven staan?

In principe houden wij vast aan de volgende aankomst- en vertrekdagen

Voor- en naseizoen 
Week: maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag
Midweek: maandag tot vrijdag
Weekend: vrijdag tot maandag

Hoogseizoen
Uitsluitend weken van vrijdag tot vrijdag

Daarnaast zijn er in mei en juni enkele arrangementen rondom de feestdagen. Om deze arrangementen heen kunnen de beschikbare periodes daarom ook iets afwijken.

Soms kunnen wij van de bovenstaande huurperiodes afwijken, als bij een boeking kort voor de aankomstdatom nog een huisje vrij blijkt te zijn. Dit kan bij bijvoorbeeld een annulering het geval zijn. U mag altijd contact met ons opnemen om te vragen of een bepaalde verblijfsperiode mogelijk is.

Is er ruimte in het strandslaaphuisje om een kinderbed neer te zetten?
Is er ruimte in het strandslaaphuisje om een kinderbed neer te zetten?

In de slaapkamer op de benedenverdieping is voor het grote bed ruimte om een klein kinderreisbedje neer te zetten.

Moet ik het strandslaaphuisje zelf schoonmaken na mijn verblijf?

Met ingang van het seizoen 2016 wordt de eindschoonmaak verplicht bijgeboekt. De kosten hiervoor bedragen € 50,-. Wij stellen dan nog wel enkele voorwaarden aan de wijze waarop het slaapstrandhuisje wordt achtergelaten: zie onze belangrijke informatie omtrent het huren van een van de Noordzeehuisjes. Wij controleren dit na vertrek en u krijgt de borg weer per bank terug overgemaakt als het huisje correct en compleet is achtergelaten.

Kan ik beddengoed huren?

Ja, bij het huren van een strandslaaphuisje kunt u aangeven of u van deze optie gebruik wilt maken. De kosten bedragen € 7,50 per persoon.

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Stel ons uw vraag

* verplichte invulvelden
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon:
E-mail: *
Vragen / Opmerkingen: