Algemene voorwaarden

RECRON voorwaarden

U leest alles over uw rechten en plichten in de RECRON-voorwaarden. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u ze zorgvuldig doorleest, weet u precies waar u aan toe bent bij Camping Oranjezon. Download hier de RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven

Indien u een van onze Noordzeehuisjes huurt is het goed dat u van de volgende zaken op de hoogte bent. Bij het bevestigen van uw reservering door middel van een aanbetaling geeft u aan hiervan op de hoogte te zijn en hiermee akkoord te gaan.

Betaling en annuleren

De betaling vindt plaats in twee termijnen. De eerste termijn (ongeveer de helft van het totaalbedrag) moet binnen 14 dagen na reservering worden betaald. De tweede termijn moet 4 weken voor aankomst zijn betaald. Indien de betalingen niet op tijd plaatsvinden kunnen wij de reservering annuleren. Als bij aankomst blijkt dat er nog posten openstaan kunnen wij de gast de toegang tot het huurobject ontzeggen tot het volledige bedrag is voldaan. Kosteloze annulering is alleen mogelijk vóór de eerste aanbetaling. Daarna berekenen wij kosten en hanteren daarbij de RECRON-standaardvoorwaarden.

Annuleringsverzekering

Wij raden u ten zeerste aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van ziekte of andere onvoorziene omstandigheden dekt deze de kosten. Wij bieden zelf geen annuleringsverzekering aan. Eventueel kunt u een annuleringsverzekering via de RECRON afsluiten of bij een verzekeringsmaatschappij van uw eigen voorkeur.

Waarborg

De door u betaalde waarborgsom wordt binnen 14 dagen weer per bank aan u overgemaakt. Indien wij de borg geheel of gedeeltelijk hebben moeten inhouden krijgt u hierover schriftelijk bericht.

Aansprakelijkheid

Bij de bouw, inrichting en plaatsing van de strandslaaphuisjes is door ons de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor schade en/of letsel, voortkomend uit oneigenlijk, onvoorzichtig en/of onbehoorlijk gebruik van de accommodatie en de omgeving van de accommodatie. In en om de accommodatie en op het strand dienen kleine kinderen te allen tijde onder toezicht van hun ouder(s)/verzorger(s) te zijn. Wij adviseren om kleine kinderen niet op het zoldertje te laten slapen in verband met de hoogte. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade aan het verblijf en de inventaris.