Plan uw Bezoek
Zoek & Boek
Kampeerplekken
Accommodaties

Veelgestelde vragen

Algemeen

Mogen er huisdieren in de strandslaaphuisjes komen?

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in de Noordzeehuisjes. Dit geldt ook voor huisdieren van eventuele bezoekers! Op deze manier houden wij alle huisjes geschikt voor mensen met een allergie voor bepaalde huisdieren. Tevens zijn op het stuk strand waar de slaapstrandhuisjes staan niet het gehele jaar door honden toegelaten.

Waar staan de Noordzeehuisjes precies?

Onze tien Noordzeehuisjes staan in elk jaar van eind maart tot eind oktober/begin november op het strand van Vrouwenpolder. Bekijk ook onze routebeschrijving voor meer informatie over de ligging.

Zijn de Noordzeehuisjes toegankelijk voor minder validen?

De locatie die wij voor onze slaapstrandhuisjes toegewezen hebben gekregen, leent zich helaas niet erg voor personen in een rolstoel. De huisjes zijn namelijk niet via verharde stukken weg bereikbaar en zijn elk via een trapje toegankelijk. Voor mensen die minder goed ter been zijn, maar niet in een rolstoel zitten is in de badkamer wel een handgreep aan de muur gemonteerd voor extra houvast bij het toilet en de instap van de douche.

Zijn de strandslaaphuisjes geschikt om met kleine kinderen in te verblijven?

Een slaaphuisje op het strand is natuurlijk geweldig voor kinderen, de grootste zandbak die je je kunt bedenken ligt voor de deur. Wel is het goed om te bedenken dat de huisjes niet groot zijn (ca. 25 m²) en dat daardoor de binnenruimte beperkt is. In de slaapkamer op de benedenverdieping is wel ruimte voor een klein kinderreisbedje. Standaard zijn er geen kinderstoelen en kinderbedjes in de huisjes aanwezig. Deze kunnen eventueel wel bijgehuurd worden.

Het zoldertje is een avontuurlijke slaapplaats, maar wij adviseren u hier geen kleine kinderen zonder begeleiding te laten slapen i.v.m. de hoogte.

Aankomst en vertrek

Annuleren en aanpassen

Reserveren

Kan ik beddengoed huren?

Ja, bij het huren van een strandslaaphuisje kunt u aangeven of u van deze optie gebruik wilt maken. De kosten hiervan vindt u in onze actuele tarievenlijst.

Alle bedlinnenpakketten zijn voor een normaal eenpersoonsbed. Voor kleine kinderen hebben we geen kleiner bedlinnen beschikbaar. Als u via onze website boekt en u kiest voor de optie bedlinnen, wordt dat automatisch enkel gereserveerd voor de personen vanaf 3 jaar.

Kan ik ook voor andere aankomst-/vertrekdagen kiezen dan die in de prijslijst aangegeven staan?

In principe houden wij vast aan de volgende aankomst- en vertrekdagen:

Voor- en naseizoen 

  • Week: maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag
  • Midweek: maandag tot vrijdag
  • Weekend: vrijdag tot maandag

Hoogseizoen

  • Uitsluitend weken van vrijdag tot vrijdag

Daarnaast zijn er in mei en juni enkele arrangementen rondom de feestdagen. Om deze arrangementen heen kunnen de beschikbare periodes daarom ook iets afwijken.

Soms kunnen wij van de bovenstaande huurperiodes afwijken, als bij een boeking kort voor de aankomstdatom nog een huisje vrij blijkt te zijn. Dit kan bij bijvoorbeeld een annulering het geval zijn. U mag altijd contact met ons opnemen om te vragen of een bepaalde verblijfsperiode mogelijk is.

Wat is de minimum leeftijd om een Noordzeehuisje te huren?

Wij hanteren geen strikte minimumleeftijd voor het huren van een strandslaaphuisje, maar richten ons wel voornamelijk op gasten die in gezins-/familieverband vakantie komen vieren. Voor bepaalde groepssamenstellingen, bijvoorbeeld bij jongerenvakanties en vrijgezellenfeesten is de accommodatie minder geschikt. In sommige gevallen kunnen wij dan ook besluiten een boeking te weigeren.

Uiteraard kunt u voor alle vragen terecht bij onze receptie: info@oranjezon.nl / tel. 0118-591549.

Verblijf

Hoe gaat een verblijf in een van de Noordzeehuisjes in zijn werk?

Indien u enige tijd van te voren een Noordzeehuisje bij ons heeft geboekt, krijgt u enkele dagen voor aankomst met via de e-mail alvast wat informatie toegestuurd. Op de aankomstdag heten wij u graag welkom vanaf 15.00 uur bij de receptie van Camping Oranjezon, Koningin Emmaweg 16A te Vrouwenpolder. Hier ontvangt u de sleutel en de parkeervergunning, en kunt u eventueel uw bagage achterlaten voor de bagageservice. Vervolgens rijdt u met de auto naar de openbare parkeerplaats aan de Veersedam (ca. 4 km vanaf de camping). Hier parkeert u de auto en steekt u de dam over, als u op het strand komt staan links onze tien Noordzeehuisjes. De vakantie kan nu echt beginnen!

Op de vertrekdag dient de sleutel om 10.00 uur weer ingeleverd te zijn, zodat wij voldoende tijd hebben om het strandslaaphuisje weer in orde te maken voor de volgende gasten.

Hoe krijg ik mijn bagage op het strand?

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie van Camping Oranjezon, Koningin Emmaweg 16A te Vrouwenpolder. Hier kunt u tevens uw bagage afgeven voor de bagage-service. Verwacht u later dan 17.00 uur aan te komen, dan horen wij het graag zodat we kunnen afspreken waar u de sleutel van het huisje kunt ophalen.

De bagage wordt meestal tegen 19.00 uur gebracht, afhankelijk van de drukte op het strand. Wij mogen alleen buiten bepaalde tijden op het strand rijden met de auto, en bij mooi weer kan het soms ook in de avond nog erg druk zijn met strandgasten. Mensen verwachten op het strand geen auto's, en wij willen de veiligheid natuurlijk zo min mogelijk in gevaar brengen.

Met de auto is het zo'n 4 km rijden naar de locatie van de huisjes. Vanaf de parkeerplaats hoeft u alleen de Veersedam over te steken om op het strand bij uw strandslaaphuisje te komen. Bij uw huisje staat een bolderwagen gereed. U kunt er dus ook voor kiezen om (een deel van) uw bagage zelf meteen mee te nemen. Het gebruik van de bagageservice is op eigen risico. Houdt u er rekening mee dat vervoer over het strand nogal ´hobbelig´ kan zijn en alle spullen gezamenlijk in een aanhanger vervoerd worden, breekbare zaken en spullen waar u erg zuinig op bent kunt u daarom het beste te voet meenemen.

Onze bagageservice wordt op de vaste aankomst- en vertrekdagen (maandag en vrijdag, in het hoogseizoen enkel op vrijdag) verzorgd. Indien u op een andere dag aankomt of vertrekt is het helaas niet mogelijk van deze service gebruik te maken.

Is er ruimte in het strandslaaphuisje om een kinderbed neer te zetten?

In de slaapkamer op de benedenverdieping is voor het grote bed ruimte om een klein kinderreisbedje neer te zetten. U kunt dit zelf meenemen of bij ons huren.

Kan ik 's morgens broodjes laten bezorgen bij mijn huisje?

Ja. Bij aankomst kunt u daarvoor uw bestelling aan ons doorgeven. Een bakker uit de buurt zorgt er dan voor dat u elke dag de gewenste broodjes krijgt. Op het terras van elk huisje staat een houten kist, daar worden 's morgens rond half 8 de bestelde broodjes in neergelegd.

Kan ik in het strandhuisje gebruik maken van internet?

Ja, in het strandhuisje is een wifi verbinding waar u als gast zonder extra kosten gebruik van kunt maken. Dit is een beveiligde verbinding zodat alleen onze gasten op dit netwerk kunnen. De inloggegevens vindt u in de informatiemap in uw huisje.

Moet ik het strandslaaphuisje zelf schoonmaken na mijn verblijf?

De kosten voor de eindschoonmaak worden altijd verplicht bijgeboekt. Het huisje dient bij vertrek wel bezemschoon achter te worden gelaten, met een lege vaatwasmachine en het afval uit het huisje verwijderd.

Waar kan ik mijn tweede auto parkeren?

U kunt de auto op de openbare parkeerplaats aan de Veersegatdam of aan het Veerse Meer parkeren. Dit is betaald parkeren d.m.v. een betaalautomaat. De kosten hiervoor liggen rond de € 6,50 per dag. 

De parkeervergunning, waarvan er één per huisje door ons verstrekt wordt, is geldig voor 1 auto.

Waar parkeer ik mijn auto?

U kunt de auto parkeren op de openbare parkeerplaats aan de Veerse Dam, of indien deze vol is iets verderop aan het Veerse Meer. Dit is een betaalde parkeerplaats met een betaalautomaat, maar indien u een van onze Noordzeehuisjes gehuurd heeft krijgt u van ons een parkeervergunning voor 1 auto. Deze vergunning moet te allen tijde goed zichtbaar achter de voorruit van de auto worden geplaatst. Voor eventuele extra auto's dient u zelf dagelijks een parkeerkaart te kopen bij de betaalautomaat, de kosten hiervan bedragen ca. € 6,50 per dag.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

U kunt de sleutel van het strandslaaphuisje ophalen vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient de sleutel om uiterlijk 10.00 uur weer te zijn ingeleverd, zodat wij het huisje tijdig in orde kunnen maken voor de volgende gasten.

Faciliteiten

Betalen en factureren

Huisdieren