Praktische informatie

Inventarislijst

Wilt u voorafgaand aan uw verblijf weten wat u allemaal wel en niet mee moet nemen? Download dan hier de inventarislijst van onze strandhuisjes. 

Aankomst en bagage

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie van Camping Oranjezon, Koningin Emmaweg 16A te Vrouwenpolder. Hier kunt u tevens uw bagage afgeven voor de bagage-service. Verwacht u later dan 17.00 uur aan te komen, dan horen wij het graag zodat we kunnen afspreken waar u de sleutel van het huisje kunt ophalen. Ook kunnen we u dan aangeven of het nog mogelijk is van de bagageservice gebruik te maken (indien u vóór 18.00 uur aankomt kan dit vaak nog wel). 

De bagage wordt meestal tegen 19.00 uur gebracht, afhankelijk van de drukte op het strand. Wij mogen alleen buiten bepaalde tijden op het strand rijden met de auto, en bij mooi weer kan het soms ook in de avond nog erg druk zijn met strandgasten. Mensen verwachten op het strand geen auto's, en wij willen de veiligheid natuurlijk zo min mogelijk in gevaar brengen.

Met de auto is het zo'n 4 km rijden naar de locatie van de huisjes (zie routebeschrijving). Vanaf de parkeerplaats hoeft u alleen de Veersedam over te steken om op het strand bij uw strandslaaphuisje te komen. Bij uw huisje staat een bolderwagen gereed. U kunt er dus ook voor kiezen om (een deel van) uw bagage zelf meteen mee te nemen. Het gebruik van de bagageservice is op eigen risico. Houdt u er rekening mee dat vervoer over het strand nogal ´hobbelig´ kan zijn en alle spullen gezamenlijk in een aanhanger vervoerd worden, breekbare zaken en spullen waar u erg zuinig op bent kunt u daarom het beste te voet meenemen.

Onze bagageservice wordt op de vaste aankomst- en vertrekdagen (maandag en vrijdag, in het hoogseizoen enkel op vrijdag) verzorgd. Indien u op een andere dag aankomt of vertrekt is het helaas niet mogelijk van deze service gebruik te maken.

Parkeren

U parkeert op de openbare gemeentelijke parkeerplaats onderaan de Veerse Dam. Hier geldt tussen 1 april en 31 oktober betaald parkeren.

Per huisje hebben wij één parkeervergunning voor deze parkeerplaats, deze ontvangt u samen met uw huissleutel en dient bij vertrek ook weer samen met de sleutel te worden ingeleverd. De parkeervergunning dient te allen tijde goed zichtbaar achter de voorruit van uw auto te liggen. Het is heel belangrijk dat deze kaart niet kwijtraakt, omdat wij in dat geval een nieuwe vergunning moeten aanschaffen bij de gemeente (en deze kosten sinds 2021 € 500,- per stuk).

Komt u met meer dan 1 auto? Dan kunt u voor de extra auto een dagkaart kopen bij de betaalautomaat op de parkeerplaats zelf. De kosten hiervoor bedragen ca. € 12,- per dag.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient de sleutel om uiterlijk 10.00 uur te worden ingeleverd. Zo hebben wij voldoende tijd om de eindschoonmaak uit te voeren en de huisjes weer in orde te maken voor de volgende gasten. 

Op de ochtend van vertrek komen wij bij u langs om uw bagage op te halen en deze naar uw auto te brengen, en tevens de sleutel in ontvangst te nemen. Als u op een eerder moment wilt vertrekken dient u de sleutel zelf bij de receptie van de camping in te leveren, indien de receptie gesloten is kunt u de sleutel in de brievenbus van de receptie achterlaten.

Houdt u er wel rekening mee dat u bij afwijkende vertrektijden geen gebruik kunt maken van onze bagageservice. 

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak wordt altijd verplicht bijgeboekt. Het huisje dient bij vertrek bezemschoon achter te worden gelaten, met een lege vaatwasmachine en het afval uit het huisje verwijderd.