• 4 tot 6
  • Nee
  • 2
Let op, de getoonde foto’s zijn bedoeld om een impressie te geven. De plaatsen verschillen onderling qua ligging en inrichting van de velden. U kunt hier daarom geen rechten aan ontlenen.

Beschrijving

  • Woonkamer met zithoek, flatscreen televisie en eettafel, de bank kan worden omgebouwd tot slaapplaats voor de vijfde en zesde persoon
  • Hoekkeuken met gasfornuis, afzuigkap, koelkast, afwasmachine en magnetron
  • Badkamer met wastafel, toilet en ruime douche
  • Slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden die naar wens tegen - of uit elkaar kunnen worden gezet
  • Zoldertje met 2 eenpersoons boxspringbedden
  • Buiten kunt u heerlijk vertoeven op de loungebank.
Huisdieren en roken niet toegestaan.

Veelgestelde vragen

Waar staan de Noordzeehuisjes precies?

Onze tien Noordzeehuisjes staan in elk jaar van eind maart tot eind oktober/begin november op het strand van Vrouwenpolder. Bekijk ook onze routebeschrijving voor meer informatie over de ligging.

Zijn de Noordzeehuisjes toegankelijk voor minder validen?

De locatie die wij voor onze slaapstrandhuisjes toegewezen hebben gekregen, leent zich helaas niet erg voor personen in een rolstoel. De huisjes zijn namelijk niet via verharde stukken weg bereikbaar en zijn elk via een trapje toegankelijk. Voor mensen die minder goed ter been zijn, maar niet in een rolstoel zitten is in de badkamer wel een handgreep aan de muur gemonteerd voor extra houvast bij het toilet en de instap van de douche.

Zijn de strandslaaphuisjes geschikt om met kleine kinderen in te verblijven?

Een slaaphuisje op het strand is natuurlijk geweldig voor kinderen, de grootste zandbak die je je kunt bedenken ligt voor de deur. Wel is het goed om te bedenken dat de huisjes niet groot zijn (ca. 25 m²) en dat daardoor de binnenruimte beperkt is. In de slaapkamer op de benedenverdieping is wel ruimte voor een klein kinderreisbedje. Standaard zijn er geen kinderstoelen en kinderbedjes in de huisjes aanwezig. Deze kunnen eventueel wel bijgehuurd worden.

Het zoldertje is een avontuurlijke slaapplaats, maar wij adviseren u hier geen kleine kinderen zonder begeleiding te laten slapen i.v.m. de hoogte.

Wat is de minimum leeftijd om een Noordzeehuisje te huren?

Wij hanteren geen strikte minimumleeftijd voor het huren van een strandslaaphuisje, maar richten ons wel voornamelijk op gasten die in gezins-/familieverband vakantie komen vieren. Voor bepaalde groepssamenstellingen, bijvoorbeeld bij jongerenvakanties en vrijgezellenfeesten is de accommodatie minder geschikt. In sommige gevallen kunnen wij dan ook besluiten een boeking te weigeren.

Uiteraard kunt u voor alle vragen terecht bij onze receptie: info@oranjezon.nl / tel. 0118-591549.

Kan ik beddengoed huren?

Ja, bij het huren van een strandslaaphuisje kunt u aangeven of u van deze optie gebruik wilt maken. De kosten hiervan vindt u in onze actuele tarievenlijst.

Alle bedlinnenpakketten zijn voor een normaal eenpersoonsbed. Voor kleine kinderen hebben we geen kleiner bedlinnen beschikbaar. Als u via onze website boekt en u kiest voor de optie bedlinnen, wordt dat automatisch enkel gereserveerd voor de personen vanaf 3 jaar.

Noordzeehuisjes

Aankomst:
Vertrek:
Vanaf:
Beschikbaarheid & prijzen
Direct boeken

Reserveer hier uw vakantie

 
Geselecteerd
 
Beschikbaar
 
Arrangement
 
Niet Beschikbaar
Kies een aankomst-/ vertrekdatum